Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

Vera Hacquier

Afstudeerstage Audit Amsterdam

Ben jij een 4e jaars HBO Accountancy student en wil jij kennismaken met onze auditpraktijk? Ben je gemotiveerd en enthousiast? Wij zoeken voor onze vestiging in Amsterdam vanaf februari 2019 een afstudeerstagiair(e)!

  • Vestiging: Amsterdam
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Jouw stageplek
Als accountant stagiaire heb je een afwisselende functie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Uitvoeren van verschillende controlewerkzaamheden als volwaardig lid van het team
  • Vastleggen van de werkzaamheden in het elektronisch controledossier
  • Meedenken over vaktechnische onderwerpen     

Wanneer je bij ons komt afstuderen, zorgen wij er uiteraard voor dat je genoeg tijd krijgt voor het schrijven van je scriptie. Invulling van een eventuele afstudeeropdracht is in onderling overleg te bepalen.

Wij zoeken
We maken graag kennis met jou als je:

  • 4e jaars HBO accountancy student bent
  • Leergierig bent en alles uit jezelf wil halen
  • Een echte teamspeler bent, communicatief vaardig en goed kunt analyseren, plannen en organiseren

Ons aanbod
Wij bieden jou als stagiaire een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om ervaring in de praktijk op te doen en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Vanaf het begin nemen we je mee naar de klant en kun je waarde toevoegen binnen een team! Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Ons kantoor in Amsterdam bestaat uit een hechte groep mensen die naast hard werken ook van gezelligheid en een borreltje op zijn tijd houden. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Baker Tilly Berk biedt bovendien een uitstekende stagevergoeding en na je stageperiode wordt er gekeken naar mogelijkheden om voor onze organisatie werkzaam te blijven.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via deze site! Eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Vera Hacquier (v.hacquier@bakertillyberk.nl of via 06-15585807).

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.