Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

Roderick Knipsael

Manager Customs

Ben jij een ervaren professional werkzaam in de douane praktijk, en is innovatie en productontwikkeling op douanegebied één van jouw speerpunten? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega binnen ons team VAT & Customs advisory.

  • Vestiging: Landelijk
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Over Baker Tilly Berk
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory, VAT & Customs advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega's de kans zich te ontwikkelen. 

Over de functie
Het VAT & Customs advisory team bestaat uit 14 professionals, heeft een landelijke dekking binnen Baker Tilly Berk en heeft op Europees niveau een centrale rol. Naast btw-adviseurs bestaat dit team uit VAT compliance consultants en douane adviseurs. Een van de belangrijkste focusgebieden van dit team is de internationale handelssector waarin wij onder andere e-commerce organisaties, distributie bedrijven en logistieke organisaties assisteren bij het optimaliseren van hun douane en btw processen.

Je komt terecht in de praktijkgroep Internationale BTW & Douane. In deze praktijk krijg je een zelfstandige functie en de mogelijkheid te 'pionieren' op het vlak van productontwikkeling gericht op de douane-praktijk. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met customs data analyses en assessment tools gericht op de AEO en de Brexit. Daarnaast behoort het adviseren van internationaal opererende organisaties op het gebied van de douane-regelgeving (nationaal en op Europees niveau) tot je directe takenpakket, evenals het aansturen van een Consultant Customs.

De functie is zeer geschikt voor een ervaren manager met een sterke ambitie om door te groeien naar een senior rol binnen ons team. De werklocatie zal zijn regio Utrecht, Amsterdam of in Rotterdam, afhankelijk van je woonplaats.

Wij willen graag met jou kennismaken als jij:

  • Een universitaire opleiding hebt afgerond met een focus op of deelvakken in het douanerecht;
  • Over ten minste 6 jaar relevante werkervaring beschikt in de douane praktijk
  • Beschikt over een combinatie tussen douanekennis, proceskennis en IT-kennis.
  • Verantwoordelijkheid wilt dragen voor een deel van onze praktijk en de doorontwikkeling daarvan.

Ons aanbod

Werken bij Baker Tilly Berk betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto, Iphone 8 en Macbook Pro en 32 vakantiedagen.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via deze site. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Roderick Knipsael (r.knipsael@bakertillyberk.nl, 0652759970).

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 17 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.