Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

Bram van Bokhoven

Campus Recruiter OUD

Ben je ondernemend, wil je leren en ben je bovenal super enthousiast? Wil je succes behalen in een speelveld van studenten en starters, universiteiten en hogescholen, interne opdrachtgever en social media? Dan is dit jouw kans! De leukste baan binnen heel Baker Tilly Berk komt vrij; die van Campus Recruiter!

  • Vestiging: Rotterdam (Business Support Center)
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Groeien door te verbinden

De komende jaren staan voor Baker Tilly Berk in het teken van groei en versterking van onze organisatie. We zijn een ontzettend leuke en ondernemende organisatie met prachtige loopbaankansen. Dagelijks werken 900 collega's voor onze klanten om hen bedrijfsmatig en financieel in topconditie te houden. Samen daaraan werken is uitdagend en biedt veel kansen.

Wij zoeken een collega die de verbindende schakel is tussen studenten en recent afgestudeerden,  studieverenigingen, universiteiten en hogescholen en onze 16 vestigingen. Je schakelt effectief en houdt rekening met verschillende belangen.

De opdracht
In deze rol maak je jaarlijks een campus recruitment plan dat aansluit bij de behoefte van de regionale kantoren als het gaat om instroom van recent afgestudeerden, werkstudenten en stagiaires. Het gehele proces van afstemming met studieverenigingen, universiteiten en hogescholen tot en met de uitvoering van events ligt in jouw handen. Daarnaast ben je zelf ook actief als recruiter bij de events. Je legt makkelijk contact met de doelgroep en weet wat hen beweegt en waar zij behoefte aan hebben. Je zoekt continu naar mogelijkheden om de beste kandidaten te verbinden met onze organisatie. Ook geef je adviezen aan het management hoe we steeds aangesloten blijven bij de marktontwikkelingen op campus gebied.

Naast deze campus werkzaamheden ben je in deze rol ook het aanspreekpunt voor onze  'werkenbij-site', LinkedIn en andere relevante social media. Dat houdt in dat je het aanspreekpunt bent voor de lokale gebruikers van ons recruitmentsysteem, je open sollicitaties in goede banen leidt, wervende vacatureteksten opstelt en het eerste aanspreekpunt bent voor alle vragen over het werken bij Baker Tilly Berk.

Je werkt samen met 2 ervaren recruiters die jou ook verder begeleiden in jouw ontwikkeling. Daarnaast heb je een nauwe samenwerking met onze communicatieafdeling waarmee we veel schakelen op het gebied van employer branding.

Wij zoeken een campus recruiter die:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft (HRM of Bedrijfskunde met HR affiniteit);
  • sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
  • houdt van netwerken en het bouwen van langdurige relaties;
  • werkt proactief, relatie- en resultaatgericht;
  • is creatief en organisatorisch sterk;
  • vindt het prima om flexibele werktijden te hebben.

Werkervaring is geen vereiste, initiatief, ambitie en vooral enthousiasme wel!

Wat bieden wij?
Wij bieden jou als Campus Recruiter een zeer interessante en boeiende werkomgeving. Je krijgt als professional de ruimte en verantwoordelijkheid om deze rol in te vullen. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen. Daarbij staat de kwaliteit voorop.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen.
Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, 32 verlofdagen, een 'company car', Iphone 8 en MacBook Pro.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct via deze site! Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Eerst meer weten over deze functie als Campus Recruiter? Neem dan contact op met Bram van Bokhoven of Jaqueline Verweij via telefoonnummer 010-2535900

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 17 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.