Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

Rob Heitlager

Salarisadministrateur Business Support Center Rotterdam 24-32 uur.

Vind jij het leuk om binnen onze afdeling Financiën & Control het aanspreekpunt te zijn voor de salarisadministratie? Houd je van verantwoordelijkheid en dynamiek? Ben je pro-actief? En word je niet onrustig van verandering? Wij zijn per direct op zoek naar een salarisadministrateur. 

 • Vestiging: Rotterdam (Business Support Center)
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

De komende jaren staan voor Baker Tilly Berk in het teken van groei en versterking van onze organisatie. We zijn een ontzettend leuke en ondernemende organisatie met prachtige loopbaankansen. Dagelijks werken ongeveer 900 collega's voor onze klanten om hen bedrijfsmatig en financieel in topconditie te houden. Samen daaraan werken is uitdagend en biedt veel kansen. 

In deze veelzijdige en afwisselende functie zorg je er zelfstandig voor dat maandelijks de salarisverwerking in goede banen wordt geleid. Je bent het aanspreekpunt voor vragen van zowel je directe collega's als je collega's in het land, met betrekking tot de salarisverwerking en hieraan gerelateerde HR vraagstukken. Daarnaast signaleer je proactief de veranderende wet- en regelgeving op het gebied van salarisadministratie.

Jouw profiel
Voor deze leuke en veelzijdige functie zoeken wij een enthousiaste collega die zich herkent in het volgende profiel: 

 • aantoonbaar HBO werk- en denkniveau; 
 • ruime relevante werkervaring als salarisadministrateur; 
 • bij voorkeur in het bezit van een diploma PDL en VPS;
 • secuur, proactief, resultaatgericht en kan goed omgaan met deadlines;
 • dienstverlenende instelling;
 • mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • goede kennis van Excel;

Wat bieden wij?
Werken bij Baker Tilly Berk betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voel, waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Wat wij bieden:

 • Marktconform salaris
 • 32 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Collectieve verzekeringen (o.a. ziektekosten)
 • Pensioenregeling

Je bent onderdeel van het team Financiën & Control van Baker Tilly Berk, bestaande uit zestien personen. Je werkt daarnaast nauw samen met onze collega's van HR.

De werkzaamheden worden verricht vanuit onze vestiging in Rotterdam. Vanuit deze vestiging ondersteunen wij alle vestigingen van Baker Tilly Berk op het gebied van Juridische Zaken, Human Resources, Communicatie, Financiële & Control en IT. 

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct via deze site! Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Eerst meer weten over deze functie als Salarisadministrateur? Neem dan contact op met Rob Heitlager, Manager F&C: 06-52765530

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.