Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?


Ervaren btw-adviseur Rotterdam - Den Haag

Ben jij in staat om klanten op nationaal niveau zelfstandig te adviseren en te helpen met btw-vraagstukken? Voor onze btw-adviesgroep zoeken wij een ervaren btw-adviseur die een echte sparringspartner is!

  • Vestiging: Landelijk
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

We verwachten dat je als btw-adviseur makkelijk contact maakt met collega's en graag met hen samenwerkt. Bovendien ben je in staat om klanten op nationaal niveau zelfstandig te adviseren en helpen met btw-vraagstukken. In de contacten met klanten signaleer je hun behoeften, trends en fiscale voordelen waar je snel en adequaat op in weet te spelen.

Je bent mede verantwoordelijk voor een deel van onze klantenportefeuille en werkt aan de verdere uitbouw van de nationale btw-praktijk door onder andere het aantrekken van nieuwe klanten en opdrachten, het onderhouden van klantrelaties en het aansturen van junior btw-adviseurs. Hierbij weet je een goede balans te creëren tussen het toedelen van taken aan jezelf en anderen. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen en jouw carrière binnen onze organisatie vorm te geven. De functie is daarom zeer geschikt voor een manager met een sterke ambitie om door te groeien binnen onze organisatie.

De btw-adviesgroep van Baker Tilly Berk is een jong en dynamisch team. Wij adviseren een gevarieerde klantenkring bestaande uit Nederlandse MKB- bedrijven tot en met grote internationale organisaties en non-profit instellingen. De btw-adviesgroep werkt landelijk en werkt intensief samen met de verschillende disciplines en de branche- en kennisgroepen binnen de organisatie. Deze gevarieerde klantenkring en de samenwerking met veel verschillende collega's staan garant voor uitdagend en afwisselend werk.

Wij zoeken een btw-adviseur nationale praktijk die:

  • Een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van fiscaal recht of fiscale economische heeft (specialisatie indirecte belastingen is een pré) en een afgeronde NOB opleiding heeft;
  • Over ten minste 4 jaar relevante werkervaring beschikt in de nationale btw-(advies)praktijk;
  • Een echte teamspeler is met goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Flexibel is ingesteld;
  • Goed kan analyseren, plannen en organiseren;
  • Verantwoordelijkheid wilt dragen voor een deel van onze praktijk en de ontwikkeling daarvan.

Ons aanbod

Werken bij Baker Tilly Berk betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto, Iphone 7, Macbook Pro en 32 vakantiedagen. Daarnaast zijn vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling speerpunten in ons HR beleid.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via deze site. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de Jayant Rakhan, partner btw-adviesgroep (per email j.rakhan@bakertillyberk.nl of telefoon 030-2587000) of Myrthe Hinskens, manager btw-adviesgroep (per email m.hinskens@bakertillyberk.nl of telefoon 06 31031398).

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 17 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.