Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?


Consultant Payroll Services Den Haag

Ben jij die nauwkeurige en stressbestendige consultant payroll services naar wie wij op zoek zijn? En wil jij deel uitmaken van een professioneel, gedreven, jong, gezellig team, de spil tussen verschillende afdelingen? Solliciteer direct!

 • Vestiging: Den Haag
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Wij, Baker Tilly Berk N.V., zijn een ambitieuze , top tien organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, uiteraard aangevuld met diverse specialismen. Ondernemer zijn naast de ondernemer is ons credo waarbij kwaliteit het fundament is van onze organisatie. Dat waarderen onze klanten. Baker Tilly Berk is een onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk.

Jouw baan
Als consultant payroll services draag je zorg voor de geautomatiseerde salarisadministratie van onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de beloning van werknemers van onze klantenpakket. Het dynamische beroep van consultant payroll services is door de steeds veranderende wet- en regelgeving en de automatisering in ontwikkeling, wat jouw professionele ontwikkeling alleen maar ten goede komt.

Onze klanten bevinden zich in diverse bedrijfstakken. Dit betekent dat je soms de administratie verzorgt voor enkele werknemers, tot soms wel 1.000 medewerkers. Daarnaast heeft ongeveer 75% van onze klanten op enige wijze een internationaal karakter.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • De volledige salarisverwerkingen inclusief journaalposten, betaalbestanden, aangifte Loonheffingen en kostenoverzichten;
 • Het digitaal importeren en exporteren van salaris en personeelsgegevens.

Jouw profiel
Wij willen graag met jou kennismaken als je:

 • Minimaal een afgeronde mbo- opleiding hebt
 • In het bezit bent van het Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) en studerend bent voor VPS (of gelijkwaardig)
 • Beschikt over enige jaren relevante werkervaring
 • Uitstekende kennis hebt van Excel en sterke affiniteit hebt met automatisering
 • Goede beheersing hebt van de Engelse taal zodat je internationale cliënten te woord kan staan
 • Kan omgaan met deadlines
 • Inlevingsvermogen hebt zodat je onze klanten op een proactieve manier kunt adviseren

Ons aanbod
Wij bieden jou als consultant payroll services een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Een ideale combinatie van enerzijds nauwkeurig, cijfermatig werken, anderzijds de menselijke contacten én de menselijke kant te waarborgen/faciliteren. Je werkt samen met leuke collega's in een jong team om het beste resultaat te behalen waarbij telkens weer de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Een blik in verschillende bedrijfskeukens is het resultaat! Vanzelfsprekend biedt Baker Tilly Berk uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan direct via deze site. Een (e)assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Eerst meer informatie over deze functie? Neem gerust vrijblijvend contact op met Clementine Prins, via tel. (071) 305 00 00.

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 17 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.