Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

Jaqueline Verweij

Medior Legal Counsel

Heb jij de ambitie om als bedrijfsjurist jouw vak uit te oefenen in een uitdagende en dynamische omgeving? Heb jij enkele jaren ervaring met en belangstelling voor het vennootschapsrecht, het ondernemingsrecht en het verbintenissenrecht? Dan komen wij graag met jou in contact voor onze afdeling Juridische Zaken, gevestigd in Gouda maar per november/december 2017 in Rotterdam.

 • Vestiging: Rotterdam (Business Support Center)
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Jouw baan
Als Medior Legal Counsel maak je onderdeel uit van een team juristen dat de interne organisatie van Baker Tilly Berk adviseert op juridisch gebied. Je functioneert als vraagbaak van de organisatie op juridisch vlak en deelt gevraagd en ongevraagd jouw eigen wijsheid. Daarnaast werk je interdisciplinair samen met de afdeling Compliance en de Bureaus Vaktechniek, evenals met externe adviseurs. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • het adviseren over en behandelen van de meest uiteenlopende juridische vraagstukken van de organisatie;
 • het concipiëren en/of beoordelen van diverse overeenkomsten die vanuit de organisatie ter toetsing worden voorgelegd;
 • het bewaken van de 'corporate housekeeping';
 • het concipiëren van juridische documenten;
 • het behandelen van klachten en incassoprocedures;
 • het onderhouden van contacten en samenwerken met interne en externe stakeholders.

In deze fulltime functie (vier dagen per week is bespreekbaar) rapporteer je aan het Hoofd Juridische Zaken.

Jouw profiel

Voor deze uitdagende functie willen wij graag in contact komen met kandidaten die zichzelf herkennen in het volgende profiel:

 • afgeronde opleiding Nederlands Recht;
 • minimaal 5 jaar werkervaring als bedrijfsjurist, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening, of als advocaat;
 • kennis van het vennootschapsrecht, ondernemingsrecht en het verbintenissenrecht;
 • ervaring met ICT gerelateerde vraagstukken en/of privacy wetgeving is een pré;
 • ondernemende en proactieve persoonlijkheid die uitstekende relaties ontwikkelt met diverse stakeholders;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • een accurate en flexibele werkhouding.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou als Medior Legal Counsel een boeiende werkomgeving waarin jij als professional de ruimte krijgt, ook om jezelf verder te ontwikkelen. Je hebt een eigen verantwoordelijkheid en tegelijkertijd werk je samen met gedreven, ambitieuze collega's om het beste resultaat te behalen. Daarbij staat kwaliteit voorop.

Naast een goede financiële beloning bieden wij ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij zijn jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling speerpunten in ons beleid. 

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct via deze site. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jaqueline Verweij (Corporate Recruiter, bereikbaar op 06-25731575 of j.verweij@bakertillyberk.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 17 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.