Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

voornaam

030-2587000
Jeroen Overvest
Director RA

CaseWare specialist Utrecht

Ben jij de specialist in CaseWare die snel en praktisch werkt met collega’s in de samenstelpraktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een enthousiaste CaseWare specialist die beschikt over een hands-on mentaliteit.

  • Vestiging: Utrecht
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Over de functie
Bij Baker Tilly Berk ben je altijd betrokken bij je collega’s en je klanten. Jij zorgt voor hoge kwaliteit rapportages en helpt je collega’s om die kwaliteit ook te leveren.

Als CaseWare specialist verricht uiteenlopende accountancywerkzaamheden:

  • je stelt jaarrekeningen en tussentijdse rapportages samen;
  • je bent het aanspreekpunt binnen het team voor CaseWare vraagstukken;
  • je bewaakt wijzigingen in CaseWare en vertaald dit naar de praktijk.

Daarbij ben je een enthousiaste en energieke spil in het team

Jouw profiel
Wij willen graag kennismaken met jou als je:

  • goed getraind bent in Case Ware of Unit 4 Audition;
  • beschikt over tenminste 3 jaar relevante werkervaring met CaseWare of Unit 4 Audition;
  • een echte teamspeler bent die van aanpakken weet;
  • daarnaast beschikt over een gezonde dosis humor.

Ons aanbod
Werken bij Baker Tilly Berk betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuisvoelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan direct via deze site. Een (e)assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jeroen Overvest (030-2587000)

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 17 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.