Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

voornaam

038-4258600
Esther Kamphuis
Manager RA

Afstudeeropdracht WO accountancy Zwolle

Zoek jij een afstudeerplek waarbij je in een jong dynamisch team werkt
en waarbij je van de gebaande paden afgaat? Ben jij op zoek naar een
uitdagende werkomgeving waar je kunt afstuderen op het gebied van
accountancy? Wij zoeken voor onze vestiging in Zwolle een afstudeerder
vanaf januari/februari 2018!

  • Vestiging: Zwolle
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Afstudeeropdracht
Wij dagen je uit om met ons in gesprek te gaan over je afstudeeronderwerp en gezamenlijk een goede opdracht te formuleren. Uiteraard zullen we je gedurende opdracht goed begeleiden en kan je gebruikmaken van alle middelen op het kantoor. Daarnaast is er ook mogelijkheid om mee te kijken op de controlepraktijk. Het zou gaan om een afstudeeropdracht vanaf januari/februari 2018.

Jouw profiel
We willen graag met jou kennismaken als je:

  • Een universitaire opleiding volgt in de richting accountancy
  • Een goed ontwikkeld analytisch vermogen hebt
  • Een echte teamspeler bent die van aanpakken weet
  • Beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden

Ons aanbod
Wij bieden jou als afstudeerder een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen, hierbij staat kwaliteit voorop. Wat wij jou bieden?

  • Goede afstudeervergoeding
  • Leerzame omgeving
  • Flexibele werktijden
  • Uitzicht op een carrière bij Baker Tilly Berk na je afstuderen.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. 

Enthousiast geworden?
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via deze site. Wil je eerst meer informatie over de opdracht? Neem dan contact op met Esther Kamphuis (Manager RA) 06-52006455

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 17 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.