Belastingadviseur Velsen

Heb jij een ondernemende instelling en een zelfstandige houding? Beschik je over een aantal jaar ervaring als belastingadviseur en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Wij zoeken voor onze vestiging in Velsen een enthousiaste belastingadviseur voor de nationale praktijk.

  • Vestiging: Velsen
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Wij zijn de ondernemer naast de ondernemer. Kwaliteit is het fundament van onze organisatie. Dat wordt door onze klanten gewaardeerd. Baker Tilly Berk is een onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk.

Bij Baker Tilly Berk ben je altijd betrokken bij je klanten. Je spreekt ze vaak persoonlijk en adviseert hen zelfstandig. Binnen ons kantoor in Velsen werk je in een informele en open cultuur aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor jouw klanten.

Als belastingadviseur kom je in aanraking met uiteenlopende aspecten van de fiscale praktijk:

  • Je adviseert klanten zelfstandig, waarbij je wordt omgeven door hoogwaardig gekwalificeerde collega's
  • In je contacten met klanten signaleer je behoeften en trends, waar je snel en adequaat op in weet te spelen
  • Je bent verantwoordelijk voor de coaching van junior belastingadviseurs

Je adviseert samen met collega adviseurs op het gebied van nationaal belastingrecht. Dat is met name op nationale fiscale vraagstukken, controleren complexe aangiften VPB. Vanzelfsprekend ben je ondernemer naast de ondernemer. Daarbij krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en jouw carrière binnen onze organisatie vorm te geven.

Jouw profiel
We willen graag kennismaken met jou als je:

  • Beschikt over een afgeronde wo opleiding fiscaal recht of fiscale economie of een afgeronde RB opleiding;
  • Beschikt over enkele jaren werkervaring in de nationale adviespraktijk;
  • Een echte teamspeler bent die van aanpakken weet;
  • Goed kunt analyseren, plannen en organiseren.

Ons aanbod
Wij bieden jou als belastingadviseur een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop. Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Baker Tilly Berk biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan direct op onze site via deze link: Een (e)assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met mr. Maurice van Slooten (Manager Tax Advisory) telefoonnummer: 0255 53 40 74

print