Consultant compliance en vaktechniek

Wil jij graag meewerken aan het onderhouden en optimaliseren van onze kwaliteitsbeheersing en -verbetering? Onderdeel zijn van het kwaliteitsgeweten van onze prachtige organisatie? Met een blik op het heden en het oog op de toekomst? Als consultant compliance en vaktechniek help jij om de kwaliteit van onze werkzaamheden te verbeteren en te bewaken zodat wij nog Better Than Before worden!

  • Vestiging: Utrecht
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Wie zijn wij?

De accountants, fiscalisten, juristen en overige adviseurs van Baker Tilly Berk zijn op een zeer breed terrein actief. De compliance afdeling bestaat momenteel uit 4 medewerkers en valt rechtstreeks onder het bestuur. Compliance werkt nauw samen met het bureau Vaktechniek accountants dat uit 7 medewerkers bestaat. Beide afdelingen zijn gevestigd in onze vestiging in Utrecht, maar we zijn natuurlijk met grote regelmaat aanwezig op de verschillende vestigingen in het land.

Jouw baan

De compliance afdeling houdt zich bezig met het onderhouden en optimaliseren van het kwaliteitsbeheersingssysteem van de gehele organisatie; het bureau vaktechniek vooral met het ondersteunen van onze accountantspraktijk. Als consultant compliance en vaktechniek ben je enerzijds verantwoordelijk voor het projectmatig en pragmatisch beoordelen van de inhoud en naleving van processen en procedures bij specifieke disciplines binnen BTB. Daarnaast werk je mee aan het verder invullen van procedures en richtlijnen maar ook aan het voorbereiden van consultaties en trainingen. Bij de toetsing van processen en procedures wordt ook de uitvoering en kwaliteit van opdrachten beoordeeld. In dat kader voer je onder andere in teamverband interne audits uit. Verder hoort het opzetten, uitwerken en/of beoordelen van nieuwe procedures tot je werk. Ook ben je betrokken bij externe toezichtonderzoeken.

Jouw profiel

Wij willen graag kennismaken met jou wanneer je:

  • (Bijna) afgestudeerd RA bent;
  • Meer dan 5 jaar ervaring hebt in de accountancywereld;
  • Toe bent aan je 2e of 3e stap in je carrière;
  • Affiniteit hebt met Vaktechniek en toezicht/juridische aspecten;
  • Stevig in je schoenen staat; en
  • Een teamplayer bent, die blij wordt van samenwerken binnen een team.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou als consultant compliance en vaktechniek een zeer interessante en boeiende werkomgeving. Je krijgt als professional de ruimte en verantwoordelijkheid om deze rol in te vullen. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen. Daarbij staat de kwaliteit voorop.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, 32 verlofdagen en een iPhone.

Meer informatie en solliciteren?

Als jij geïnteresseerd bent in kwaliteit en vaktechniek, communicatief sterk bent en stevig in je schoenen staat, een goed analytisch vermogen hebt, een functie tussen theorie en praktijk ambieert, en het profiel van onze organisatie je aanspreekt, solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Frank Felten, Compliance officer of Jeroen Spiekker, Directeur Bureau Vaktechniek Accountants, tel. (030) 2587000. Een (e-)assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

 

print