Manager customs & international trade

Ben jij volledig thuis in de internationale handel, vaktechnisch sterk op douane gebied en heb jij ambitie om een douane advies praktijk te leiden? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega binnen onze Btw & Douane Adviesgroep.

  • Vestiging: Utrecht
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Jouw baan

De Btw & Douane Adviesgroep van Baker Tilly Berk bestaat uit 9 adviseurs, is een jong en dynamisch team en heeft een sterke focus op de internationale handelssector. Binnen deze sector begeleiden we onze klanten op het brede vlak van de internationale handel en op verschillende vakgebieden,  zoals het gebruik van douaneregelingen, Europese btw-aspecten en accijnsverplichtingen.

Onze groep heeft een landelijke dekking. Daarnaast is de samenwerking met op internationaal niveau met de adviseurs van de buitenlandse kantoren uit het Baker Tilly International netwerk de laatste jaren enorm gegroeid, waardoor wij veel nieuwe en uitdagende internationale opdrachten mogen uitvoeren. Onze Btw & Douane Adviesgroep heeft hierbij wereldwijd een centrale rol.

Wij zoeken een energieke en ondernemende manager customs & international trade met een commerciële houding en vakkennis op het gebied van douane en internationale handel. Je werkt samen met je collega's aan kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en communiceert voornamelijk in het Engels. Je bent mede verantwoordelijkheid voor de verdere uitbouw van de praktijk door onder andere het aantrekken van nieuwe opdrachten en het onderhouden van klantrelaties. De functie is daarom zeer geschikt voor een manager met een sterke ambitie om door te groeien binnen onze organisatie.

Wij willen graag met jou kennismaken als jij:

  • Een afgeronde HBO of universitaire opleiding op het gebied van fiscaal recht, fiscale economie, douane of supply chain management hebt.
  • Over ten minste 5 jaar relevante werkervaring beschikt in de douane praktijk.
  • Een echte netwerker bent en initiatieven stimuleert en realiseert.
  • Verantwoordelijkheid wilt dragen voor een deel van onze praktijk en de ontwikkeling daarvan.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via deze site. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jayant Rakhan, Partner Indirect Tax (j.rakhan@bakertillyberk.nl of telefoon 06 12024149) of Roderick Knipsael, Senior VAT Manager (r.knipsael@bakertillyberk.nl, 0652759970).

print